ANNONS

Den tyska skogliga forskningsstiftelsen KWF, som arrangerar mässan KWF Expo den 12 – 16 juni i år, delar i samband med sina mässor ut innovationsmedaljer inom olika kategorier. I år har Allan Bruks AB nominerats för matarklippen ABAB Bioharvester 255, i kategorin bioenergi.
Den tyska versionen av Elmia Wood äger rum vart fjärde år på olika platser i de tyska skogarna. Vid varje mässtillfälle delas medaljer ut till utställare som har intressanta nyheter på mässan. Urvalet av nomineringar, bland 100-tals anmälda produkter, har gjorts av en neutral expertpanel. De slutgiltiga pristagarna kommer att utses av en jury och presenteras på KWF Expo den 13:e juni kl. 15.00.
– Vi är förstås väldigt stolta och glada över att bli uppmärksammade på det här viset med en ny produkt, säger Kia Bruks Thyrén som är marknadschef på Allan Bruks AB.
Förutom bioenergi delas medaljer ut i kategorierna arbetsskydd, IT, avverkningsteknik för lång- respektive kortvirke, teknik för parkskötsel, transport och skogsodling.