Produktnyheter

Ny styling och nya frontbågar till Hyundai Santa Fe


Hyundai Santa Fe är en elegant familjebil med hög komfort och fyrhjulsdrift. Årsmodell 2012 är i princip en helt ny bil och Truckparts erbjuder redan nu modellanpassade rostfria karossdetaljer som skyddar mot skador och förhöjer utseendet ytterligare.
Misutonidas designers har tagit fram nya 63/76mm frontbågar som är CE-certifierade och designade för maximal energiupptagning. Ökad säkerhet och ett mer uttalat “OFF-ROAD”-utseende är ett par av fördelarna med de nya tillbehören.
Frontbågarna finns i utförande medium och super-bar. För skydd och styling finns nu även en styling-bar för stötfångarens nederkant.
Krocktester med de nya frontbågarna visar att de klarar de allra hårdaste EU-kraven för fotgängarsäkerhet med stor marginal. För handlare och fordonsägare innebär detta att man får montera den nya frontbågen utan efterbesiktning eller ändringar i fordonets besiktningsinstrument. Detta ger ökad säkerhet, trygghet och enkelhet.
Till modellen finns även nya sidorör med fotsteg som gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. Sidorören är i utförda rostfritt stål i olika former och med olika dimensioner.
Produkter har två års garanti oavsett kilometerantal.