ANNONS

Pansarvagn-och-jagJaha, då har jag fått äran att skriva krönika, inte riktigt mitt vanliga gebit som annonstraffic, men jag gör ett försök. Nu är vi i start­groparna för 2013, full fart framåt!

Vad var det bästa som hände 2012 då? Ja, i mitt privata liv var det en annorlunda upplevelse att få köra en riktigt stor, tung, militär bärgningsbandvagn 120 i Boden. Det är lite häftigt med stora åk, eller vad säger ni lastbilschaffisar?

När det gäller jobbet, var det att få vara på MaskinExpo. Det är ju så roligt att stå där och slänga lite käft med besökare, våra ­annonsörer och annat löst folk. Sen att man är helt slut i armarna och skallen efter att ha burit/hållt många (tjocka) tidningar och stått i solen en hel dag, det gör inget. Det är så uppiggande att träffa er alla.

I år har vi många mässor att se fram emot, vi syns väl? Maskin­Expo, Truck Meet, Elmia Wood, Mittia Skogstransport, Elmia Future­ Transport, Load up North. Phu! Full fart framåt som sagt.

Det kommer att bli tight mellan nummer tre och fyra av Åkeri & Entreprenad eftersom de går ut inför två mässor. Var beredda på att jag som annonstraffic kommer att vara på er annonsörer om material.

Önskar er alla en god fortsättning på 2013 och väl mött någonstans i Sverige. Om inte så hörs vi väl via mina påminnelsemail eller ”tjatainmaterialsamtal”.

Ps. Tack Lars-Åke Alterby som piggar­ upp oss med innovativa och roliga ­kuvert till tävlingssvaren, vi spar dem alla.

Ylwa Stake
Annonstraffic
ylwa@svenskamedia.se