Handstrålkastare som ger 2000 lumen

Handstrålkastare som ger 2000 lumen

JF-9920-Flood-beam

 

Maxtel presenterar en LED handstrålkastare med fyra stycken 6W lysdioder som drar 24W och ger 2.000 lumen med ett vitt och kraftigt ljus. Handstrålkastaren har Li-jon batteripack för lång lystid. Den levereras med två ljusbilder, långtlysande spotljus som lyser över 150 meter och arbetsljus.

Handstrålkastaren har fyra effektlägen och ljusbilden justeras enkelt med en vridning av linsen. Laddning sker via batteriladdare med cig. plugg 12/24 V eller 220 V laddare. Strålkastaren har batteritid om 140 min på max effektläget men kan även användas utan att belasta Li-jon batteriet om den är inkopplad i fordonets cigarettuttag. Levereras i praktisk väska med alla tillbehör.

För mer information, besök www.hba.nu.

Läs också

Lågenergiroterande ljus

Lågenergiroterande ljus

Ny teknik med en 21 W glödlampa gör att Ellipse bara drar 23 W jämfört med ett vanligt rot.ljus...

HBA fyller 25 år

HBA fyller 25 år

HBA Fordonsteknik AB, i dagligt tal kallat HBA, firar 25 år i branschen. HBA startade verksamheten 1988 med en...

Aktuellt

ANNONS ▼
Hat trick för Scania R 450

Hat trick för Scania R 450

Scania R 450 står för tredje året i rad som vinnare av Green Truck Award med utnämningen mest bränslesnåla...

Fler artiklar