Lastbil_in

Vara uppmärksam på din ömtåliga last, håll ditt schema och bygg upp ditt egna åkeri. Euro Truck Simulator 2 erbjuder en spännande simuleringsupplevelse med fysik och grafik utvecklat av SCS Software.

Du har över 60 europeiska städer att utforska, spelets värld har tagit år att skapa. Du är ansvarig för leveranserna av dyrbar last, från stad till stad. Du bygger upp din ekonomi, som du sedan kan använda för framtida investeringar. Du kan även uppgradera din lastbil med ett urval av olika delar, inklusive motorer, strålkastare, karosser och mycket mer för att förbättra prestandan. Du utvecklar åkeriet, anställer och eventuellt avskedar förare, betala ut löner och strävar samtidigt efter att hålla verksamheten i god balans.

Vill du veta mer går du in på www.eurotrucksimulator2.com