Succé för Maskiniadagarna 2013

Succé för Maskiniadagarna 2013

IMG_1161_ljusare

Maskiniadagarna 2013 anordnades­ i början av februari på Maskinias ­anläggning i Linköping. Besökarna, som kom från hela Sverige, fick se och känna­ på nya modeller från Case och Doosan.­ Dagarna blev mycket lyckade tyckte besökare, utställare och personalen på Maskinia.

Maskinia har anordnat Maskinia­dagar på sin anläggning under ett flertal år nu. Bussar hade ordnats från Stockholm samt Göteborg via Jönköping till Lin­köping. Besökarna kunde fritt vandra­ omkring på gården för att se och provköra både nya och begagnade maskiner.

Inne i Maskinias utställningshall stod nya hjulgrävaren från Doosan, DX140W-3, samt Cases bandgrävare CX210C uppställda för beskådning. Ute på gården fanns bandgrävare från Case, CX130C, samt Doosans DX140LCR, förbereda för provkörning.

– Vi är mycket nöjda med Maskinia­dagarna i år, säger vd Fredrik Holmquist, att bjuda in kunderna till en sådan här aktivitet skapar en närhet mellan Maskinia och kunden. Här kan kunden titta på våra lokaler, verkstad och maskiner i sin egen takt och vår personal finns på plats för frågor.

Förtäringen ordnades av det lokala hemvärnet som serverade Ärtsoppa och smörgås samt kaffe och kaka. Maten var populär och från skorstenen på hemvärnets fältkök spreds en gemytlig doft över gården.

– Att Maskinia på två dagar får över 300 besökare visar att detta är ett populärt och uppskattat evenemang för våra nuvarande och blivande kunder, säger Maskinias marknadsansvarige Daniel Gustavsson.

Andra punkter på programmet för de två dagarna var leverantörer på plats, tipspromenad samt föreläsning med nyheterna i de nya modellerna från Case och Doosan.

IMG_1166_fix

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar