Nylanserat smörjmedel

Nylanserat smörjmedel

Swea-Energi-1Det ska vara enkelt att välja rätt, tycker Swea Energi, som introducerar ett eget sortiment med smörjmedel. Därmed kan företaget erbjuda sina kunder ett komplett utbud av oljebaserade produkter. Lanseringen sker på MaskinExpo.

Swea Energi är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att leverera diesel och eldningsolja till såväl företag och kommuner som lantbruk och villaägare. Smörjmedlen är ett efterfrågat komplement till övriga produkter.

Enkelt och miljöanpassat
Alla som någon gång har försökt att hitta rätt typ av motorolja vet hur krångligt det kan vara. Swea Energis filosofi är att det ska vara enkelt för kunden att välja. Därför har företaget tagit fram en produktserie som tydligt informerar om vilket användningsområde som smörjmedlet passar för. På så vis vill Swea Energi underlätta för bland annat entreprenad-, transportföretag, jordbrukare och bussbolag att köpa rätt typ av smörjmedel för motorer, växellådor, hydraulik och andra mekaniska delar som behöver smörjas.

Unik pip underlättar påfyllning
Tack vare att oljeemballagen (20 liter) har försetts med en patenterad pip är det dessutom enkelt att fylla på olja. Inledningsvis omfattar sortimentet ett 20-tal olika smörjmedel. Flera av produkterna är miljömärkta och baserade på vegetabiliska oljor som bryts ner i naturen. Swea Energis smörjmedel säljs vid lanseringen enbart via företagets egna försäljningskontor.

Nära kunderna
Affärsidé är att verka nära kunderna och göra det enkelt för dem att hitta och beställa rätt produkt. Swea Energi har byggt upp ett distributionsnät som täcker större delen av landet. Det innebär att företaget kan erbjuda trygga leveranser av bränsle och smörjmedel direkt till både små och stora företag samt lantbruk och privatpersoner.

För ytterligare information, kontakta Lennart Lindbom, smörjmedelskoordinator på Swea Energi; 0523-665566, lennart.lindbom@sweaenergi.se

Läs också

Ny olja för Jaguar och Land Rover

Ny olja för Jaguar och Land Rover

Trenden med allt mer tunnflytande motoroljor för att bidra till minskad bränsleförbrukning och mindre utsläpp finns hos alla bilmärken....

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar