ANNONS

bild-(1)

Minns ni fjolårets MaskinExpo-mässa? Jag hoppas iallafall det. Kanske skapades många fina kontakter under de tre dagarna i det soliga vädret?

Jag minns dock inte mässan… Detta eftersom att jag inte fanns på plats. Har efter två års mammaledighet nu återvänt till tidningen. Och visst har det hänt saker, och då syftar jag bland annat på MaskinExpo. Förstår att mässområdet nu är ENORMT (!).

Hur som helst så kommer jag och mina kollegor finnas precis vid huvudingången i monter P8. Jag själv kommer att springa runt på området och haffa er utställare och besökare. Ett maffigt mässvep kommer att publiceras i nummer 5 av tidningen. Roligt att få träffa er!

NathalieHall02-clip

Ni får gärna höra av er till mig redan nu om ni vill att jag ska ta mig till just er monter. Kanske har ni någon spännande nyhet eller ett tips till tidningen. Tveka inte! Mejla mig direkt här!

Mässkartan i sin helhet kan du se genom att klicka här.