Mycket nytt hos John Deere Forestry

Mycket nytt hos John Deere Forestry

John Deere Forestry lanerar nya Timbermatic 1.16.x. Det innehåller ett antal nya funktioner och förbättringar samt motor- och prestationsoptimeringar för IT4-modellerna. Läs mer om detta genom att KLICKA HÄR!

Foto: John Deere.

Foto: John Deere.

Kortare hjulbas
Den nya versionen av 1110E har samma ramlängd som i standardutförande. Men tack vare 400 mm kortare hjulbas blir denna specialvariant mycket smidig på stickvägarna med perfekt medspårning. Lastvikten är oförändrad, 12 ton.

Fler skotarnyheter
Genom en mer vertikal placering av stakarna har lastutrymmet på 1510E och 1910E ökat en aning. För lastbärare i standardutförande på 1510E är lastarean nu 4,6 m2 mot tidigare 4,5. Förändringen innebär att lastarean på 1910E ökats från 6,2 till 6,3 m2.

Ett nytt tillval för John Deere 1010E är Nokian 710×24,5 Forest King F i en något bredare variant. Maskinbredden ökas med 10 mm till 2.920 mm och är ett alternativ för ytterligare förbättrad stabilitet.

Håll utkik!
Nya Timberoffice 5 kommer snart att lanseras och en ny kontorsversion av Timberlink är också på ingång. Båda lanseringarna kommer att tillkännages på www.timberoffice.com.

Läs också

Virkesbörsen börjar med virkesvärdering

Virkesbörsen börjar med virkesvärdering

Virkesbörsen lanserar en ny tjänst där skogsägare kan värdera sina slutavverkningar, gallringar och skogsvårdsåtgärder samt följa värdeutvecklingen på sin...

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar