Duron UHP 10W-40

Duron UHP 10W-40

NEW_DURON_UHP_JUG_8065_008_Light_FINAL_CMYK

Duron UHP 10W-40 är speciellt formulerad för europeiska dieselmotorer. Likt samtliga Duron Dieselmotoroljor är den tillverkad med 99,9% ren basolja och speciellt formulerad för att erbjuda bättre tekniska egenskaper. Nyligen utförda jämförelsetester visar att oljan inte bara möter eller överträffar ACEA’s specifikationer, den överträffar även större europeiska tillverkares standarder med så mycket som 50%*.

Motoroljan är en “Low SAPS” olja (sulfataska, fosfor, svavel) som vida överträffar standarderna enlig ACEA E6. Med ledande OEM godkännande, möter Duron UHP 10W-40 de senaste europeiska emissionskraven enligt Euro IV och V i fordon med eller utan efterbehandlande avgassystem såsom EGR (Exhaust Gas Regulation), DPF (Diesel Particulate Filter) and SCR (Selective Catalytic Reduction).
* Baserat på resultat från OM 646 LA Test.

040-40 26 10, www.canadianoil.se

Läs också

Ny olja för Jaguar och Land Rover

Ny olja för Jaguar och Land Rover

Trenden med allt mer tunnflytande motoroljor för att bidra till minskad bränsleförbrukning och mindre utsläpp finns hos alla bilmärken....

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar