Ny ringspärrhylssats

Ny ringspärrhylssats

3432-8-19

Industriverktyg IDG-Tools AB presenterar ett nytt kombi­verktyg. Ringspärr­nyckel med trippel­funktion. Ett och samma verktyg klarar torx- eller sexkantsskruv med utvändig skruvskalle ­beroende på vilken hylsinsats som väljs.

Ringspärren är ledad och vändbar för vänster/höger­gång och försedd med 14 och 19 mm tolvkants hylsgrepp. Satsen innehåller hylsinsatser som enkelt kan monteras i ringspärrnyckeln och skiftas beroende på dimension och typ av skruvskalle. Kombiverktyget är ett i raden av smarta verktygslösningar som underlättar verkstadsjobbet.

08-590 352 40, www.industriverktyg.se

Läs också

Kraftfull spektrofotometer

Kraftfull spektrofotometer

Cromax introducerar ChromaVision Pro Mini – en ny, liten, kraftfull spektrofotometer för snabbare kulörmatchning som blir rätt på första...

Aktuellt

ANNONS ▼
Vägtrafiken i augusti

Vägtrafiken i augusti

Under augusti månad i år omkom 17 personer. Det är 12 färre omkomna än under augusti förra året.

Fler artiklar