ANNONS

Bild1

I september upprepar ett trettiotal leverantörer av lastbilspåbyggnader och fordonsutrustning det lyckade greppet från 2011 med Påbyggnad 2013 – fem orter får besök av en ambulerande mässa som bara vänder sig till proffs i transportbranschen.

Totalt fokus på påbyggnader
– Påbyggnadens utformning har en avgörande betydelse för en lastbils funktionalitet och därmed för åkarens lönsamhet. Äntligen har vi fått en mässa som fokuserar enbart på de viktiga påbyggnaderna, berättar Torbjörn Eriksson, ordförande i Lastfordonsgruppen som arrangerar Påbyggnad 2013.

Finslipat koncept bara för proffsbesökare
2011 var det premiär för konceptet som mottogs mycket väl av såväl besökare som utställare. Besökarna uppskattade framförallt närheten, som gjorde det enkelt att hålla sig uppdaterad utan att offra onödig tid på långväga stormässor med den trängsel dessa medför. Inför årets mässa har konceptet finslipats ytterligare med fler besökta orter och en koncentration på södra och mellersta Sverige.

– Här blir det inget som stör, eftersom arrangemanget genomförs på vardagar och inte alls vänder sig till den breda allmänheten. Påbyggnad 2013 handlar bara om effektivitet för åkarna, fortsätter Torbjörn Eriksson.

Fem orter på fem dagar i september
Påbyggnad 2013 kommer att ge besökarna en överblick över det senaste som påbyggarbranschen har att erbjuda, samtidigt som det professionella upplägget skapar goda möjligheter att diskutera affärer i lugn och ro. Mässturnén startar på Örebrotravet måndagen den 9:e september och fortsätter sedan till Solvalla den 10:e, Växjö Arenastad den 11:e, Jägersro i Malmö den 12:e och avslutas på Åbytravet utanför Göteborg den 13:e, med öppet 11-18 alla fem dagarna.

– Med Påbyggnad 2013 strävar vi inte efter så höga publiksiffror som möjligt. Här handlar det om kvalitet på mötena mellan köpare och säljare, inte om kvantitet, säger Torbjörn Eriksson till sist.

Läs mer om mässturnén på www.pabyggnad.se.