Nytt samarbete kring mässa

Nytt samarbete kring mässa

ezntfikhhbxpyx6j7dxx

Ett nytt samarbete har inletts mellan Boden Arena och Nolia AB. I slutet av september arrangeras Load Up North, en mässan för entreprenadmaskiner, transport och rekrytering, på Boden Arena. Mässan arrangeras av Nolia AB och Boden Arena i samarbete.

– Boden Arena hade en intressant idé om en mässa inom entreprenadmaskiner, transport och rekrytering – en idé som känns extra intressant utifrån det som händer i norra Sverige med en gruvnäring som blomstrar, utveckling av tung industri och städer som ska flyttas, säger Margaretha Lundquist, vd på Nolia AB. Vi vill delta med vår kompetens i den utvecklingen. Det känns bra att vi har inlett ett samarbete. Nolia AB är en etablerad mässarrangör med lång erfarenhet av mässor inom flera olika branscher. Vi vill att mässan ska bli en riktigt bra mötesplats i Boden.

– Redan nu är mässan i stort sett fullbokad med utställare och aktiviteter, säger Staffan Eklund. Besökarna erbjuds ett attraktivt och späckat program med utställningar, demonstrationer och möjligheter att provköra maskiner på de olika aktivitetsytorna. Det är viktigt att skapa en kontinuitet i den här typen av arrangemang. Nolia AB kan komplettera oss med sin erfarenhet. Det är viktigt att mässan blir bra redan från början och sedan fortsätter att utvecklas. Genom samarbetet med Nolia AB slipper vi göra nybörjarmisstagen. Vi har en förhoppning om att mässan ska vara årligen återkommande, för all framtid, så länge som behovet finns. Vi vill vara med och skapa en riktigt bra mötesplats och en bra mässa för besökare, entreprenörer, Boden Arena och Nolia AB. Alla ska vinna på det och tycka att det är bra.

– Boden har en utvecklingspotential som mötesplats även inom fler områden, fortsätter Staffan Eklund. Här spelar Boden Arena en viktig roll. Boden har länge haft Norrbottens bästa företagsklimat – företag utvecklas och nya kommer till. Det kommer vi att ta fasta på genom fler arrangemang. Vi vill använda Nolia, och kompetensen hos dem, när vi har den här typen av större arrangemang, här har Nolia erfarenheten.

Läs mer på www.loadupnorth.se.

Aktuellt

ELKO blir mustaschbärare

ELKO blir mustaschbärare

Elko följer upp förra årets succéinsamling till förmån för cancerforskningen genom att i år helhjärtat stödja Mustaschkampen. Förra årets insamling...

Nya spridarmodeller

Nya spridarmodeller

Till kommande vintersäsong har Hilltip lanserat tre nya spridarmodeller, det utökade sortimentet täcker nu ett större omfång av fordon...

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Lastbilstillverkaren Scania kommer nu med en ny 13-liters etanolmotor för nästa generations lastbilar. Parallellt fortsätter kemi- och biodrivmedelsföretaget SEKAB...

Sopvals för grävmaskiner

Sopvals för grävmaskiner

YstaMaskiner lanserar nu en ny modell sopvals SV150 för grävmaskiner eller liknande bärare. Sopvalsen kommer att ha Zick Zack...

Nya generationens lastväxlare

Nya generationens lastväxlare

Hiab, en del av Cargotec,  introducerar nu den nya generationens lastväxlare, Multilift Ultima, med flera innovationer som är först...

Fler artiklar