Nytt regummeringskoncept

Nytt regummeringskoncept

8cc1287e5eca138f_org

Michelin lanserar sitt andra regummeringsmärke – Pneu Laurent – i Sverige. Pneu Laurent genomförs både som varm och kall regummering och kan även tillverkas på stommar från andra däckmärken.

Pneu Laurent är en produkt där däckmönster, gummiblandningar och kvalitetssystem är hämtade direkt från Michelin. Pneu Laurent erbjuder både varm och och kall regummering. De största serierna med de vanligaste mönstren varmregummeras för att uppnå en maximal prestanda och livslängd. Med kallregummering som komplement finns flexibiliteten att tillverka mindre serier för specifika behov.

– Till skillnad från Michelins välkända regummering Remix kan Pneu Laurent regummera fler gånger på samma stomme och även på stommar från andra däckmärken. Pneu Laurent blir det naturliga valet för åkeriet som utan avkall på kvalitet vill regummera en gång till efter Michelin Remix, förklarar Anders Lindgren, teknisk expert för lastbilsdäck på Michelin i Norden.

Med nya Michelindäck, Michelin Remix och nu Pneu Laurent har Michelin ett brett sortiment på den svenska marknaden för alla typer av åkerier. Michelin vill maximera livslängden på sina stommar genom att erbjuda skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar med bibehållen kvalitet.

Priset kommer vara attraktivt och kan hållas nere på grund av den effektiva och storskaliga tillverkningsprocessen.

www.michelin.se

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar