ANNONS

IMG_2316INNE

Alucar Oy utökar serien för aluminiumbankar men nya ALU 95. ALU-serien ger underhållsfria och ekonomiska transporter och är en viktoptimerad lösning där både bankstommarna och stakarna är tillverkat av specialbehandlat aluminium. Den nya ALU 95-banken er­sätter den tidigare ALU 90-serien.

Den nya designen på infästningen av fickan/stommen för ALU 95 ger en hållbar banke, och den nya designen på fickan ger en förbättrad hållbarhet. Det är även mindre tolerans mellan ficka och stötta och smartare sidolåsning av stommen. Banken med fästen väger 153 kg.

Vid tillverkningen av aluminiumbankarna används högklassiga legeringar och högklassig anodisering av bankstomme och stöttor, säkra bultinfästningar av såväl stöttor som stomme och erhålles med komplett fästserie med fast- , snabb- och friktionsfäste.

+358 207 851 720, www.alucar.com