ANNONS

NK.3000F_PH01

Facom har producerat en serie nya luftdrivna mutterdragare som kan fås i antingen aluminium, komposit eller titanium. Mutterdragarna är indelade i fyra kategorier, baserade på storlek; 3/8”, 1/2”, 3/4” och 1”. De nya mutterdragarna finns i flera olika specifikationer som kombinerar olika vikter, effekter och funktioner.

Aluminiummodellen kombinerar låg vikt och slitstyrka och kan fås med variabel effektreglering, hållare med låsring, enhandsfattning (fram- och bakåtdrift) och fjäderlätt utlösare. Mutterdragaren med 3/8” har en enkel hammare, dubbel ’rocking-dog’ slagmekanism medan 1/2”-, 3/4”- och 1”-modellerna är utrustade med kraftigare dubbelhammare. Det förstärkta gummigreppet på 1/2”-modellen ger den förbättrad komfort under kalla förhållanden.

+44 845-095 28 00, www.facom.com