Ny lathund

Ny lathund

sakerhetskontroll---Kopia

Säkerhetskontroll av lastbil är en viktig pusselbit för den totala säkerheten i vägtrafiken, det är självklart för de flesta som arbetar med tung yrkestrafik. Behovet av uppdaterade och lättillgängliga instruktioner för dessa kontroller uppfattas därför som stort.

TYA har producerat en lathund/checklista på fyra sidor i fickformat för de vanligaste kontrollmomenten under förarens arbetsdag. Säkerhetskontroll Lastbil är tänkt att ge stöd och att öka medvetenheten om säkerhet för lastbilsförare. Det är en uppdatering och komplettering av den tidigare versionen från 2008. Materialet är också lämpligt som stöd vid introduktion och fortbildning av anställda vid åkerier.

Guiden kan beställas på www.tya.se/tya_shop och kostar 10 kronor. För TYA-anslutna företag är den gratis.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar