Skotta säkert åker på informationsturné

Skotta säkert åker på informationsturné

fjyw0pcmee2isjodjhni

Tidigare vintrar har felaktig hantering av snö- och is på taken orsakat både tragiska dödsfall och skador på både människor, fastigheter och annan egendom. För ett år sedan gjorde därför branschen en gemensam satsning för att komma till rätta med problemen. Lösningen blev Skotta säkert, ett utbildningsprogram och licenskrav som ska ge säker takskottning. Nu visar det sig att satsningen har gett synbart resultat.

– De försäkringsbolag som jag har varit i kontakt med har berättat att skadorna på personer, fastigheter och egendom sjönk rejält förra vintern, i jämförelse med hur det har sett ut tidigare år. Och när vi tittar på Entreprenörföretagens egna medlemsförsäkring har vi även där sett en enorm minskning av skador, berättar Martina Henriksson, försäkringsmäklare på Säkra.

Vill du veta mer om Skotta säkert?
Under hösten kommer man att samla bland annat entreprenörer, fastighetsägare, förvaltare och politiker till frukostmöten på flera orter i landet. Varje möte inleds 07.30 med kaffe och frukostmacka och därefter följer information om Skotta säkert samt möjlighet att ställa frågor och genomföra intervjuer. Varje möte beräknas ta cirka en timme och platsen är Entreprenörföretagens lokala kontor (om inget annat anges) på följande orter:

  • 27/9 SUNDSVALL  Entreprenörföretagen, Torggatan 4
  • 3/10 STOCKHOLM  Entreprenörföretagens kansli på Årstaängsvägen 19 C
  • 9/10 GÖTEBORG  Entreprenörföretagen, Södra Hamngatan 53
  • 24/10 MALMÖ  Entreprenörföretagen, Jörgen Kocksgatan 1

Medverkande på dessa frukostmöten är bland annat Thomas Dahlberg, vd på Entreprenörföretagen, Alexander Iliev, företagsrådgivare och ansvarig för Skotta säkert, Mats Jonæson, vd för Jonæson Bleck & Plåtslageri AB, samt Martina Henriksson från försäkringsmäklarna Säkra.

Anmälan
Skicka ett mejl med person- och företagsnamn på samtliga deltagare samt ange vilket datum du vill komma och skicka till: tomas.skagerlind@entreprenorforetagen.se.

OBS! Frukostmötet är kostnadsfritt, men din anmälan är bindande!

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar