Axalta Coating Systems lanserar Cromax

Axalta Coating Systems lanserar Cromax

Cromax--logo-frilagdAxalta Coating Systems har meddelat att Cromax är det nya varumärkesnamnet för DuPont Refinish, ett ledande globalt lackvarumärke för billackeringsverkstäder. Med en ny, spännande logo som visuellt förmedlar andemeningen med Cromax är lanseringen en del av Axaltas fortsatta åtagande gentemot sina kunder – att vara byggt för att prestera.
“Cromax-namnet och den livfulla logon ger ett helt nytt utseende till ett fantastiskt sortiment av lackprodukter som har tusentals enormt lojala verkstadskunder, distributörer och importörer, vilka alla är en del av lackverksamheten runtom i världen,” förklarade Charles Shaver, Axaltas ordförande och VD. “Cromax är redan ett etablerat och välkänt produktnamn på våra marknader. Idag upphöjer vi Cromax-namnet till att omfatta ett produktutbud som kommer att ge våra kunder valmöjligheter och stöd rakt igenom lackeringsverkstaden.”
Varumärkesfamiljen Cromax utlovar förbättrad produktivitet med hjälp av produkter som är utvecklade för att vara enkla, snabba och exakta att applicera. Cromax omfattar alla de utmärkta produktlinjer som är en del av DuPont Refinish idag, som till exempel Cromax Pro, Cromax Basecoat, Chroma Premier, ChromaBase och Centari. Allt som rör de enskilda produktgrupperna förblir detsamma – samma kvalitet, kulörrecept och teknologier kommer att fortsatt förse kunderna med innovativa lösningar.
Den fullständiga lanseringen av den nya Cromax-identiteten tvärs över alla varugrupper kommer att ta sin tid. Detta tillkännagivande är ett första steg i denna spännande process och mer information om Cromax kommer att meddelas under resten av 2013. Nya etiketter för Cromax-produkterna kommer att dyka upp under 2014 beroende på var man befinner sig. Under tiden kan alla produkter, kulörverktyg och annat material som bär DuPont Refinish-namnet fortsätta att användas av importörer, distributörer eller verkstadskunder.
Gå gärna in på www.cromax.com för att få en första glimt av det nya Cromax®.

Läs också

Ny high solid klarlack

Ny high solid klarlack

Cromax introducerar CC6500 High Performance VOC Clear, en universell klarlack som lämpar sig för allt från små reparationer till hela...

Kraftfull spektrofotometer

Kraftfull spektrofotometer

Cromax introducerar ChromaVision Pro Mini – en ny, liten, kraftfull spektrofotometer för snabbare kulörmatchning som blir rätt på första...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar