LBM Autoparts på Automässan

LBM Autoparts på Automässan

Tommy Pettersson, Säljare och produktansvarig för manuella sortimentet.

Tommy Pettersson, Säljare och produktansvarig för manuella sortimentet.


Under Automässan i Göteborg passar LBM på att premiärvisa en helt ny produktkategori för reparation och renovering av manuella växellådor.
LBM har en lång historia som den främsta leverantören i Skandinavien av reservdelar till automatlådor men väljer nu i samarbete med några av branschens starkaste varumärken att kraftfullt bredda sortimentet att även omfatta delar till manuella lådor. Först in på hyllan har varit kopplingssatser och växellådsoljor.
”Vi märker att intresset för servicedelar även till manuella lådor ökar stadigt från våra kunder. Som leverantör till växellådsverkstäder måste vi vara lyhörda och leverera vad våra kunder efterfrågar. Detta ligger i linje med vår strategi att vara en ”one stop shop” för våra kunder.” säger Erik Stålebo VD för LBM Autoparts AB.
Koppling satserna är från japanska kvalitetstillverkaren Exedy som väl täcker behovet för asiatiska och europeiska bilar. Tack vare att LBM har utsetts till skandinavisk distributör av Exedyprodukter så kommer det mesta kunna levereras ut från lagerhyllan redan samma dag.
”Att globala spelare som Exedy väljer att arbeta med LBM är ett kvitto på att vi är helt rätt ute, både i ett långt och kort perspektiv. Under första halvåret 2014 kommer vi att göra ett gediget men nödvändigt arbete för att komplettera sortimentet och erbjuda även de delar som behövs för att göra kvalitetsjobb inne i själva växellådorna. Vi vet att det finns en stor potential för våra kunder att arbeta med både manuella lådor och automatlådor i framtiden och då är det naturligt steg för oss att hjälpa till med förutsättningarna.” avslutar Tommy Pettersson, produktansvarig för manuella sortimentet.

Läs också

Välbesökt Automässa

Välbesökt Automässa

Automässan 2017 blev en publik framgång som samlade 16 635 besökare (15 190 besökare 2014) från hela motorbranschens servicemarknad,...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar