Cromax lägger till en ny PowerTint till Imron Fleet Line-portföljen

Cromax lägger till en ny PowerTint till Imron Fleet Line-portföljen

CX-PowerTintCromax, tidigare känt som DuPont Refinish, introducerar en ny PowerTint – PT156 Clean Orange – till sitt Imron Fleet Line-utbud. PT156 Clean Orange ger lackerarna möjlighet att åstadkomma en perfekt matchning av starka oranga kulörer, medan man samtidigt uppnår en optimal täckning och hållbarhet.
Denna nya mix har tagits fram för att hjälpa de lackerare som specifikt behöver uppnå starka oranga kulörer utan att använda blypigment – något man upphörde med i alla produkter från varumärket Cromax i slutet av 2012.
I linje med produktivitetsfilosofin hos varumärket Cromax, kan PT156 Clean Orange användas tillsammans med ValueShade – alltså det Cromax-koncept som fungerar med varje topplackskulör med en av sju olika nyanser i grått – detta för att optimera topplackens täckförmåga och därmed sänka färgförbrukningen.
PT156 Clean Orange finns i 3,5 litersburkar och kan beställas i förpackningar med tre i varje. För tekniska datablad eller mer information, gå gärna in på www.dupontrefinish.se.

Läs också

Ny high solid klarlack

Ny high solid klarlack

Cromax introducerar CC6500 High Performance VOC Clear, en universell klarlack som lämpar sig för allt från små reparationer till hela...

Kraftfull spektrofotometer

Kraftfull spektrofotometer

Cromax introducerar ChromaVision Pro Mini – en ny, liten, kraftfull spektrofotometer för snabbare kulörmatchning som blir rätt på första...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar