Nyhet

Audi A4 Avant Limited Edition

I ett unikt samarbete med Audi har den välkände skidprofilen Jon Olsson designat en limiterad utgåva av Audi A4 Avant – Jon Olsson Camo Edition.
Jon Olsson är känd för att inte bara gilla skidåkning utan även bilar. I ett nära samarbete med Audi har han skapat designen på den limiterade utgåvan Jon Olsson Camo Edition. Sedan många år är kamouflagemönstret något av Jons signatur. Han har tidigare kört både en Lamborghini, en Audi R8 och nu senast en Audi RS 6 Avant som kamouflerats. Till och med huset i Marbella är specialdesignat i samma mönster. Inför uppdraget att skapa den limiterade utgåvan av Audi A4 Avant Camo Edition berättar Jon att han nog gjorde över 100 olika versioner innan kan bestämde sig för denna.
–   Jag har haft många signaturprodukter under årets lopp, men att ha en egen Jon Olsson Camo Edition, det är inget som jag kunde drömma om för 20 år sedan när jag satt i baksätet på familjens bil och såg de alpina landslagsåkarna köra förbi i sina quattrobilar.
Audi har samarbetat med Jon Olsson sedan 2012 då Audi blev partner till skidevenemanget Jon Olsson Invitational. I år kommer tävlingen att gå 11-12 april i Åre. Samarbetet med Jon Olsson är en del i det större konceptet ”Land of quattro” där Audi marknadsför sina fyrhjulsdrivna quattrobilar.
I lanseringskampanjen för Jon Olsson Camo Edition har reklambyrån Åkestam Holst låtit måla en hel betongvägg i samma mönster som bilen med hjälp av en grafittikonstnär.
–   Det blev otroligt effektfullt och gav en extra dimension till kampanjen, berättar Nils Simonsson, marknadschef för Audi Sverige. Jon är enormt kreativ och samarbetet med honom är ett perfekt komplement till den alpina sponsringen som vi inte får aktivera under den här perioden när de tävlar i Ryssland.
Jon Olsson Camo Edition är begränsad till en upplaga på 50 exemplar och finns till försäljning hos de svenska Audi-återförsäljarna. Bilen är utrustad med bl.a. specialdesignad takbox, vinterdäck på 19 ” alufälgar Shark Black, S line exteriörpaket, sportchassi, sportstolar, multifunktionssportratt , Audi sound system och Xenonljus. Jon Olsson Camo Edition baseras på en Audi A4 Avant 2.0 TDI 177 hk quattro.
Audi