Nya Cromax-etiketter

Nya Cromax-etiketter

Från början av mars 2014, har de nya lackburkarna från Cromax, tidigare känt som DuPont Refinish, funnits ute i verkstäderna.

Varje burk har ett brett, färgat band tvärs över framsidan med produktkoden i stor, fet stil. Detta gör det snabbt och enkelt att både känna igen och hålla ordning på de nya etiketterna i mixrummet. På bandet finns också en produktbeskrivning och – om det är en tint – kulörens namn.  Om nödvändigt ger burken dessutom ytterligare detaljerad upplysning i form av ett piktogram, med exempelvis förvaringsråd (‘Bör inte utsättas för frost’ eller ‘Bör inte utsättas för solsken’) eller produktens ValueShade-nummer.
Förutom produktlinjernas egna mönster så är etiketterna bekvämt färgkodade efter produkttyp. Man kan genast skilja bindemedel (mörkröda) från tints (regnbågsfärg), grundfärg (grön) från klarlack (blå-grå), förtunning (blå) från aktivatorer (ockra) och avfettningsmedel (turkos) från tillsatser (grå).
Inuti burken så hittar du samma Cromax-kvalitet som tidigare.
För mer information om de nya etiketterna eller om Cromax, gå in på www.cromax.com

Läs också

Ny high solid klarlack

Ny high solid klarlack

Cromax introducerar CC6500 High Performance VOC Clear, en universell klarlack som lämpar sig för allt från små reparationer till hela...

Kraftfull spektrofotometer

Kraftfull spektrofotometer

Cromax introducerar ChromaVision Pro Mini – en ny, liten, kraftfull spektrofotometer för snabbare kulörmatchning som blir rätt på första...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar