FACOM stärker rollen som officiell verktygsleverantör

FACOM stärker rollen som officiell verktygsleverantör

Stanley Black & Decker fortsätter sponsra MotoG och Yamaha Tech3 Racing Team, med hjälp av sina  el- och handverktygsvarumärken, Stanley, Dewalt och Facom.
Genom sitt globala två-årsavtal med ägaren av MotoGP, Dorna Sports, behåller Stanley Black & Decker sin status som ‘Officiell Elverktygsleverantör’, ‘Officiell Handverktygsleverantör’. Man levererar Stanley, Dewalt och Facom-verktyg som möjliggör driften, servicen och genomförandet av MotoGP™-lopp världen runt. Sponsringen omfattar 18 tävlingar i Europa, Asien, Australien, Sydamerika och USA.
Som en del av sponsringsarrangemanget, kommer Stanley Black & Decker att hålla ‘Tool Village Events’ vid tävlingar i Frankrike, Nederländerna, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien och Spanien, där fans kommer att få möjlighet att prova på företagets produkter och delta i en rad praktiska aktiviteter och upplevelser.
Guilhaume Bonafé, marknadschef för Industrial Automotive & Repair-divisionen hos Stanley Black & Decker kommenterar: “Vår fortsatta investering och fortgående engagemang inom MotoGP-världen ger oss en perfekt scen för att lyfta fram Stanley Black & Deckers varumärkesportfölj och samarbeta med våra kunder genom en butiks- och digital marknadsföringsverksamhet såväl som vid unika live-händelser. Det är dessutom det bästa sättet för oss att utnyttja vår kacapitet inom den här domänen. Vi är mycket angelägna om att de nya Tech3 team-förarna utvecklas och når framgång under 2014.”
Facom

Läs också

Batteridriven mutterdragare

Batteridriven mutterdragare

Facoms helt nya 18 volt 1/2“ batteridrivna mutterdragare, CL3.C18S, gör det möjligt för de som arbetar med fordons- och industriteknik...

Aktuellt

ANNONS ▼
Hat trick för Scania R 450

Hat trick för Scania R 450

Scania R 450 står för tredje året i rad som vinnare av Green Truck Award med utnämningen mest bränslesnåla...

Fler artiklar