FACOM stärker rollen som officiell verktygsleverantör

FACOM stärker rollen som officiell verktygsleverantör

Stanley Black & Decker fortsätter sponsra MotoG och Yamaha Tech3 Racing Team, med hjälp av sina  el- och handverktygsvarumärken, Stanley, Dewalt och Facom.
Genom sitt globala två-årsavtal med ägaren av MotoGP, Dorna Sports, behåller Stanley Black & Decker sin status som ‘Officiell Elverktygsleverantör’, ‘Officiell Handverktygsleverantör’. Man levererar Stanley, Dewalt och Facom-verktyg som möjliggör driften, servicen och genomförandet av MotoGP™-lopp världen runt. Sponsringen omfattar 18 tävlingar i Europa, Asien, Australien, Sydamerika och USA.
Som en del av sponsringsarrangemanget, kommer Stanley Black & Decker att hålla ‘Tool Village Events’ vid tävlingar i Frankrike, Nederländerna, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien och Spanien, där fans kommer att få möjlighet att prova på företagets produkter och delta i en rad praktiska aktiviteter och upplevelser.
Guilhaume Bonafé, marknadschef för Industrial Automotive & Repair-divisionen hos Stanley Black & Decker kommenterar: “Vår fortsatta investering och fortgående engagemang inom MotoGP-världen ger oss en perfekt scen för att lyfta fram Stanley Black & Deckers varumärkesportfölj och samarbeta med våra kunder genom en butiks- och digital marknadsföringsverksamhet såväl som vid unika live-händelser. Det är dessutom det bästa sättet för oss att utnyttja vår kacapitet inom den här domänen. Vi är mycket angelägna om att de nya Tech3 team-förarna utvecklas och når framgång under 2014.”
Facom

Läs också

Batteridriven mutterdragare

Batteridriven mutterdragare

Facoms helt nya 18 volt 1/2“ batteridrivna mutterdragare, CL3.C18S, gör det möjligt för de som arbetar med fordons- och industriteknik...

Aktuellt

Lönsam satsning på solceller

Lönsam satsning på solceller

Hurtigs Bil i Kungälv har satsat på solceller på bilhallens tak. En toppeninvestering menar vd, Christopher Hurtig.

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler artiklar