Polernylon för svåråtkomliga utrymmen

Polernylon för svåråtkomliga utrymmen

Norton lanserar en ny typ av polernylon som är extra flexibel och speciellt lämpad för bearbetning av profilerade ytor och svåråtkomliga utrymmen.
Den nya typen av polernylon, som har beteckningen Bear-Tex Rotolo, är motståndskraftig mot söndertrasning och hållbar samtidigt som den är mycket flexibel och följsam. Detta gör den särskilt lämplig för bearbetning i svåråtkomlig utrymmen och på profilerade ytor som kanter, hörn och profiler på t.ex. bilkarosser. Bear-Tex Rotolo levereras på rulle med slitsade ark för enklare avrivning. Rullarna har dimensionen 115 mm x 10 m och är förpackade i en praktisk kartong som skyddar mot damm.
Bear-Tex Rotolo finns i två grovlekar: Mycket fin (som motsvarar kornstorlek 320-400) med slipmedel av aluminiumoxid som används för t.ex. bearbetning innan primning eller på primer, rengöring av metall och borttagning av rost, samt Ultrafin (motsvarande kornstorlek 600-800) med slipmedel av kiselkarbid som är lämplig för finbearbetning av yta och slutrubbning av primer. Polernylonrullarna finns även i ett extra tunt och flexibelt utförande, ThinFlex, som är avsedd för mycket trånga och svåråtkomliga utrymmen.
Saint-Gobain Abrasives AB
Foto: Saint-Gobain

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar