Nyhet

KVD i Malmö

Ökat tryck från privatpersoner som vill ha hjälp med att sälja eller köpa bil, gör att Nordens största förmedlare av begagnade bilar,  KVD, nu etablerar en anläggning i Malmö.

Varje år förmedlar KVD över 23 000 begagnade bilar varav de flesta är tre år gamla tjänstebilar som säljs åt företag. Men KVD förmedlar också runt 300 bilar i månaden åt privatpersoner, en tjänst som växer kraftigt och som gör att företaget nu öppnar sin första anläggning i Malmö.

– Antalet privatpersoner som vill ha hjälp med att sälja sin bil växer hela tiden, framförallt i storstadsregionerna. Därför känns det extra kul att öppna en anläggning i landets tredje största stad, säger Ulrika Drotz Molin, vd på KVD.

Anläggningen ligger på Emiltorpsgatan 23 i Malmö och kommer hantera runt 2 500 bilar per år. Anläggningen öppnar idag den första oktober och kommer inledningsvis att drivas av befintlig KVD-personal, men i takt med att inflödet ökar kommer företaget nyanställa.

– Vi har redan många kunder i staden, både företag och privatpersoner. Nu underlättar vi för både dem och för nya kunder att enkelt kunna lämna in eller hämta en bil hos KVD, avslutar Ulrika.

Samtliga bilar som säljs på kvd.se genomgår ett noggrant test och beskrivs objektivt för att sedan säljas på nätauktion på kvd.se. Över 90 procent av dem som köper en bil på kvd.se väljer att göra det utan att se bilen i verkligheten före köpet.

KVD

Foto: KVD