Autosock – ersättare till snökedjan

Autosock – ersättare till snökedjan

Autosock är en norsk produkt, tillverkad av ett unikt textilmaterial, High Performance Fiber, för maximal friktion på snö och is. Produkten har  sålts i miljontals exemplar och företaget finns representerat i fler än 15 länder.

I takt med ett allt ökande miljötänkande, där dubbfria zoner är en del, har intresset för AutoSock växt. Bra att ha med när det odubbade däcket inte räcker till.

AutoSock är testad och godkänd av de flesta biltillverkare och tillåten som ersättare till snökedjan i en lång rad länder där det vintertid finns krav på snökedjor för att köra vissa höglänta alp- och bergspass.

Den miljövänliga och lättmonterade AutoSock – tar två minuter att montera – är tillverkad av högteknologiska fibrer som ger maximal kontakt med vägbanan och som även bryter vattenfilmen mellan däck och underlag.

Kala AB

 

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar