ANNONS

Gator-Grip passar i stort sett allt som inte är runt! Enkel och snabb att använda! Tryck bara på hylsan och vrid. Fungerar även bra med elverktyg. Det här är ett verktyg som alla kan använda.

Hylsan innehåller 54 fjäderbelastade stavar av härdad stållegering.

När hylsan placeras över en fästanordning drar de mittersta stängerna sig tillbaka medan de yttre stavarna omger själva fästelement. Eftersom fästelementet vrids överförs vridmomentet via de yttre stängerna till väggarna i hylsan.

Gator Grip Scandinavia drivs av Knut’s Import AB. Gator Grip Scandinavia är en samlingsplats med import av Gator Grip för hela Skandinavien.

För att kunna leverera snabbare till alla butiker och för att garantera att du som kund skall få originalet Gator Grip så kommer alla butiker och importörer i hela Skandinavien att registreras här. Alla andra som säljer detta kan ha kopior från Kina!

www.gatorgripscandinavia.com