ANNONS

Swedish Volvo FH16 Club kan lägga ett positivt år till handlingarna. Klubben har fått nästan 50 nya medlemmar och tre nya företagspartners.

– Det är kul att vi är över 500 medlemmar igen, säger Boije Ovebrink, som omvaldes som ordförande på FH16-klubbens årsmöte i Göteborg den 7 november.

Swedish Volvo FH16 Club har haft som tradition att hålla sina årsmöten i Göteborg på Volvo Lastvagnar. Efter förra årets utflykt till Skövde och Volvo Powertrain var nu den tidigare ordningen återställd. Årets årsmöte lockade inte mindre än 117 deltagare till Volvo Demo Center i Göteborg.

Nästa år firar FH16-klubben sitt tioårsjubileum. Det kommer givetvis att uppmärksammas.

– Exakt vad vi kommer att göra har vi inte spikat ännu. Men självklart kommer vi att fira det här på Mittiamässan, det var ju där vi bildades 2005. Vi kommer också att göra något kul på Trailer Trucking Festival på Mantorp för alla som har en FH16, berättar Boije Ovebrink.

 

Bilden: Den 7 november samlades inte mindre än 117 deltagare till årsmötet på Volvo Demo Center i Göteborg. Foto: FH16-klubben.