ANNONS

Slangakuten är sedan årsskiftet ny Service Partner till Dunlop Hiflex. Avtalet innebär att Dunlop Hiflex blir totalleverantör till Slangakuten av slang och kopplingar.

– Vi är mycket stolta över att Slangakuten har valt oss som samarbetspartner och vi är övertygade om att samarbetet även kommer att gynna våra befintliga kunder som har behov av mobil slangservice i Stockholm, Göteborg och Malmö, säger Per-Åke Hammerin Försäljningschef MRO på Dunlop Hiflex.

– Vi arbetar hela tiden med att förfina vårt koncept och att överträffa våra kunders förväntningar. Det ställer stora krav, inte minst på vår interna organisation, utan självklart även på våra leverantörer. Kombinationen av den förstklassiga kvalité och väl fungerande logistik som Dunlop Hiflex kan erbjuda oss bidrog starkt till vårt val av ny leverantör, säger Stefan Fallenius, vd och grundare av Slangakuten.

Slangakuten är specialister på tillverkning av hydraulslang på plats, hos kundn på fältet. De är etablerade i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd.

Slangakuten