Samsung och Seat i samarbete inom mobil uppkoppling

Samsung och Seat i samarbete inom mobil uppkoppling

Nu kommer Seat ConnectApp – få Tweets, Facebook-uppdateringar och E-post uppläst från din smartphone medan du kör.

Samsung och Seat har slutit ett avtal för teknisk utveckling av mobil uppkoppling till hela Seat’s modellprogram. Med lansering i flera modeller nu till sommaren och i förlängningen till hela SEAT’s modellprogram kommer möjligheten till ständig uppkoppling.

Avtalet innebär också att Samsung förser Seat med mjukvara som gör det möjlig för Seat att utveckla en egen bilapp som även kan hanteras via en Samsung-enhet. Avtalet gäller alla 75 marknader där Seat är verksam idag.

Bilarna kommer att vara utrustade med MirrorLink teknologi och bilens Infotainment system sammankopplar Samsung-enheten via appen som utvecklats av Seat. Innehållet i Smartphonen speglas till bilens skärm på ett säkert sätt, utan att distrahera föraren som kan sköta appen och samtidigt ha båda ögonen på vägen.

Seat Sverige

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar