ANNONS

Honeywells nya Check & Go-handskar använder ett universellt trafikljusfärgkodningssystem och är utformade för att användare och skyddsansvariga snabbt och lätt ska kunna identifiera rätt nivå av skärskydd utan omfattande utbildning. Handskarna finns i rött, orange och grönt för att indikera skärskyddsnivåerna 1, 3 och 5 i enlighet med standarden EN388:s mått på motståndskraft mot nötning, snitt, slitage och punktering. Skärskyddsnivån står tryckt i stort format på ovansidan av varje handske. Dyneema®-fibrer används för de höga skärskyddsnivåerna 3 och 5 samt för optimal bärarkomfort, i kombination med attraktiv och modern design för att uppmuntra användarnas acceptans och användning. Eftersom handskarna tvättas i 40 °C innebär utformningen att skyddsnivån fortfarande kommer att synas tydligt efter långa perioder av användning.

Honeywells Check & Go-handskar finns också i polyuretan och nitrilvarianter som lämpar sig för arbetare med olika krav på skärskyddsnivåer inom en stor mängd olika industrier inklusive fordons-, rymd-, glas-, pappers- maskinverktygs- och underhållsindustrin.

www.honeywell.com