Bilvårdsutrustning från Omax

Bilvårdsutrustning från Omax

En effektiv och flexibel varmluftsfläkt för användning vid rekonditionering och reparation av bilar. Det är en av flera nyheter från Omax, som Mohak Maskiner Norden AB introducerar på årets MaskinExpo, den 28-30 maj. I utbudet finns även annan utrustning för professionell vård av bilar och maskiner, såsom högtryckstvättar, kempåläggare och dammsugare.

Mohak Maskiner Norden AB har mångårig erfarenhet av professionell bilvård och däckservice. Det har gett kunskaper om vad som behövs för att underlätta arbetet och om den kvalitet som maskinerna måste leva upp till. Utifrån detta har företaget valt att erbjuda maskiner från turkiska Omax.

Effektiv varmluftsfläkt
Varmluftsfläktens inbyggda element ger snabbt värme i bilen. Den är försedd med praktiska bärhandtag och har fyra hjul som underlättar förflyttning. Värmefläktens fyra värmeelement är på vardera 1 500 watt. Motorn är på 370 watt. Slanglängden är tio meter.

Högtryckstvätt för proffs
Högtryckstvättarna från Omax är driftsäkra och stryktåliga. De är utrustade med italiensk teknologi från välkända pumpfabrikat. Högtryckstvättarna finns i både hetvattens- och kallvattensutförande, med arbetstryck mellan 150 och 300 bar. De finns även i modeller för diesel- och bensindrift. Maskinerna levereras komplett med spolarutrusning.

Kempåläggare
Omax kempåläggare är framtagna för bilar och andra fordon. Produktionen av skum görs av en invändig injektor. Av trycket blandas rengöringsmedel och luft med varandra, varvid en skumvirvel uppstår. Skummet finfördelas till en spray, som används till att täcka bilens karosseri. K-1610 och K-1612 kan även användes för olika kemikalier, till exempel avfettning.

Dammsugare
Grovdammsugarna i Omax 600-serie är perfekta för användare som behöver stor kapacitet och värdesätter egenskaper som fokuserar på effektivitet. Dammsugarna passar därför perfekt för allmänna rengöringsarbeten inom industri, verkstad och andra områden.

Mohak Maskiner Norden AB

Aktuellt

ELKO blir mustaschbärare

ELKO blir mustaschbärare

Elko följer upp förra årets succéinsamling till förmån för cancerforskningen genom att i år helhjärtat stödja Mustaschkampen. Förra årets insamling...

Nya spridarmodeller

Nya spridarmodeller

Till kommande vintersäsong har Hilltip lanserat tre nya spridarmodeller, det utökade sortimentet täcker nu ett större omfång av fordon...

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Lastbilstillverkaren Scania kommer nu med en ny 13-liters etanolmotor för nästa generations lastbilar. Parallellt fortsätter kemi- och biodrivmedelsföretaget SEKAB...

Sopvals för grävmaskiner

Sopvals för grävmaskiner

YstaMaskiner lanserar nu en ny modell sopvals SV150 för grävmaskiner eller liknande bärare. Sopvalsen kommer att ha Zick Zack...

Nya generationens lastväxlare

Nya generationens lastväxlare

Hiab, en del av Cargotec,  introducerar nu den nya generationens lastväxlare, Multilift Ultima, med flera innovationer som är först...

Fler artiklar