ANNONS

 Nu lanseras en ny sikt- och krosskopa från Allu med ställbar slutfraktion. Den nya TS Skopan är unik då den möjliggör två olika fraktionsstorlekar från en och samma enhet. Allt bara genom att positionera om toppgaller stagen i skopan. Utöver ställbar slutfraktion har kapaciteten ökats avsevärt i blöta och kladdiga material.

Den nya trumkonstruktionen utvecklades för några år sedan i Allu DL-serien, skopor för mindre basmaskiner. Nu har man tagit konstruktionen vidare till större Allu skopor.

Den största nyheten är att slutfraktionen nu kan ändras genom enkel omplacering av stagen i toppgallret. Tillgängliga fraktioner är 0-16/0-32 mm, 0-25/0-50 mm samt en bark- och biomaterialsinriktad 0-35 mm. Totalt erbjuds sju olika skopstorlekar för grävmaskiner 16-45 ton samt lastmaskiner 7-30 ton.

TS trummorna erbjuds med två olika typer av tänder. Standard tänder som är lämpliga för sortering tex fyll och matjord, samt yx-formade tänder när krosseffekt önskas tex i bark & biobränsle. Konstruktionen är patentsökt.

Publik premiär för Nya Allu TS blir på Entreprenad Live på Knutstorp, och därefter på MaskinExpo.

www.allu.net