ANNONS

Uniroyal har siktet  inställt på de senaste utvecklingarna inom frakt- och passagerartransport och presenterar därför två nya däck för kombinerad regional och fjärrtrafiksanvändning. Det nya styraxeldäcket FH 40 och drivaxeldäcket DH 40 ger en lägre bränsleförbrukning, förbättrade köregenskaper och optimal dragkraft även på våta väglag. Båda dessa kvalitetsdäck kommer i dimensionen 315/80 R22.5 och är lämpade för bussar och lastbilar.

Lastbilar dominerar frakttransporten i allt större utsträckning på de europeiska vägarna och är fordonsvalet för transport av livsmedels- och konsumtionsvaror snabbt och direkt, både i tätorter och över landsgränser.
Uniroyal har designat sina nya produkter för att passa till denna kombinerade tillämpning med regional distribution och fjärrtrafik. Styraxeldäcket FH 40 och drivaxeldäcket DH 40, dimension 315/80 R 22.5, är pålitliga och ger en sänkt bränsleförbrukning. Dessa däck, på samma sätt som andra tidigare Uniroyal-produkter, kan användas på bussar och lastbilar och är speciellt säkra på våta väglag.

Den nyutvecklade mönsterdesignen hos styrdäcket FH 40 förbättrar prestandan på våta väglag, vilket ger den klassificeringen B på EU-märkningen. Den speciella sajpningstekniken som används i mönsterdesignen optimerar vattenavvisningen och säkerställer säkert grepp även under de regnigaste förhållandena.
Däckkonturen hos FH 40 är optimerad för jämnt slitage och lågt rullmotstånd, och den nya gummiblandningen innebär en lägre bränsleförbrukning.

FH 40 är M+S-märkt.

Slitbanan för drivdäcket DH 40 utformades speciellt för hög dragkraft och däcket presterar riktigt bra på både blöta och torra vägar.

Den nya mönsterdesignen ger ett jämnare slitage, vilket i sin tur innebär att DH 40 har en riktigt bra livslängd.. Det optimerade gördelpaketet gör drivdäcket extra robust och stryktåligt.

DH 40 har både M+S- och Three Peak Mountain Snow Flake (3PMSF)-märkning.

Grunden för alla däck i den nya Uniroyal-serien är en modern och regummeringsbar stomme. Däckfoten / vulsten på både FH 40 och DH 40 har förstärkts för ökad tålighet. Den optimerad korddensiteten innebär att däcken klarar av varierande belastning och den speciella innerlinern minimerar den gradvisa förlusten av lufttryck.
www.uniroyal-truck-tires.com