Koppling med alternativa fångmunnar

Koppling med alternativa fångmunnar

VBG presenterade för en kort tid sedanVBG 795V-kopplingen i ett nytt V-2 utförande. Kännetecknande är den lätt utbytbara fångmunnen och lättare vikt. Kopplingen kan levereras med tre alternativa fångmunnar, alla lätt utbytbara med sex bultar: kortare läppar som tidigare, längre läpp undertill eller bägge i långt utförande. Allt för att underlätta tillkoppling efter individuella förhållanden.

VBG795-2 är en allround-koppling som passar för tunga kärror, släpvagnar med boggiframvagn och dollies försedda med VBG standard (Ø 57 mm) dragöglor. Kopplingen är helfordonsgodkänd och kan även levereras färdigmonterad på dragbalk. Som alla VBG:s produkter är den ECE-godkänd i 56 aktuella länder, ett lagkrav från och med i år.

www.vbg.se

Läs också

Underlätta kökörning

Underlätta kökörning

Körning i bilköer med manuell växellåda är i normala fall krävande för både ­förare och koppling. Bosch löser detta...

Aktuellt

ANNONS ▼
Dags för Mittia: Skogstransport!

Dags för Mittia: Skogstransport!

Den 16-17 augusti är det återigen dags för Mittia: Skogstransport - den renodlade fackmässan för hela skogstransportbranschen.

Fler artiklar