Ny serie batterimaskiner 14.4 V

Ny serie batterimaskiner 14.4 V

Industriverktyg IDG-Tools AB lanserar en ny serie batterimaskiner för den professionella användaren. I den nya 14.4 V serien med 2.0 Ah Li-ion batteri erhålls väsentligt högre prestanda än vad tidigare 14.4 V maskiner kunde erbjuda.

Maskinerna har yttermått, vikt, smidighet i stort identiskt med tidigare 10.8 V maskiner av andra fabrikat och har laddningsindikator, integrerat LED-ljus, Li-ion batteri med en timme laddningstid. (80 % laddas inom 20 min.).

Serien består av:

Bitsdragare artikelnummer 7014-4 med ¼” invändig sexkant verktygsfäste för hylshållare eller bits. Vikt: 0.9 kg, hög och lågväxel, växelhuslåsning. Steglös höger/vänstergång, justerbar momentinställning och 33 Nm i max. moment.

Borrmaskin/Skruvdragare artikelnummer 7014-5 med 10 mm snabbchuck. Vikt: 1.03 kg, hög och lågväxel, växelhuslåsning. Steglös höger/vänstergång, justerbar momentinställning och 33 Nm i max. moment.

Slående bitsdragare artikelnummer 7014-6 med ¼” invändig sexkant verktygsfäste för hylshållare eller bits. Vikt: 0.96 kg, hela 130 Nm i åtdragningsmoment. Slaghastighet 3.200 slag/min. Steglös höger/vänstergång.

Med varje maskin levereras 2 stycken 2.0 Ah Li-ion batteri, laddare och hård förvaringsväska.

www.industriverktyg.se

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar