ANNONS

Nu går det att beställa en helt skräddarsydd verktygsvagn från Bahco. Tack vare en unik programvarulösning kan vagnens skumplastinlägg formas efter varje hantverkares personliga önskemål och verktyg. Ordning och reda gör arbetet lättare, men framför allt spar det tid som kan användas till annat än att leta efter rätt verktyg.

– Proffs eller gör-det-självare spelar ingen roll, alla har vi våra favoritverktyg. Vår skräddarsydda verktygsvagn ser till att rätt verktyg alltid finns på rätt plats, säger Stephan Widmark, VD Bahco Sverige.

Och det är inte bara verktygen som får sina specialutformade utskärningar i skumplasten. Det går även att beställa formpressade inlägg för läsplattor och mobiltelefoner.

– Färdiga moduler ger inte den anpassningsbarhet som krävs hos många användare. I vår lösning väljer du helt själv vad du vill ha i inläggen och kan t.ex. lägga en skiftnyckel, en vänsterhandssekatör och en utskärning till en iPad bredvid varandra. Varje kund bestämmer själv verktygsuppsättning samt färg och märkning av inlägg och vagn. Vi har tagit fasta på de individuella behoven och vår skräddarsydda vagn ger utrymme för både kreativitet och personliga preferenser samtidigt som du kan jobba smartare och mer kostnadseffektivt när du slipper ägna tid åt att leta efter prylarna, säger Stephan Widmark.

Förutom de ekonomiska fördelarna med att minska ner verktygssortimentet till individuella behov i arbetet, erbjuder Bahcos lösning vagnstommar i olika färger och storlekar, valfria kombinationer av färger på stomme och lådor, lådor med olika kapacitet och olika typer av arbetsytor som t ex rostfritt stål, trä och gummimatta. Vagnen kan även utrustas med praktiska tillbehör som vikbara sidohyllor och burkhållare.

– Verktygsvagnarna kan fås i många olika färger och på så vis förstärka en företagsdesign eller ett varumärke. Men framför allt handlar det om att erbjuda alla hantverkare en möjlighet att ha rätt sak på just sin plats, säger Stephan Widmark.

Fakta

Bahco Ergo Tool Management System, BETMS, innebär att Bahcos skräddarsydda verktygsvagn kan byggas upp med:

Stommar i olika färger och storlekar
Formpressade skumplastinlägg efter personlig verktygsuppsättning
Valfria kombinationer av färger på stomme och lådor
Lådor med olika kapacitet
Olika typer av arbetsytor
Praktiska tillbehör; vikbar sidohylla, burkhållare etc.

www.bahco.se