ANNONS

Komatsu WA80M-7 är en ny kompakt hjullastare med upp till åtta procent lägre bränsleförbrukning, uppgraderad förarkomfort, bra sikt och hög säkerhet.
Komfort och säkerhet, tillsammans med en renare motor och en lägre bränsleförbrukning är faktorer som sänker de totala driftskostnaderna. Den bränslesnåla, EU Steg IIIB-motorn ger 52 kW eller 70 hk. Optimerad för tuffa applikationer levererar Komatsu WA80M-7 ett högt vridmoment även vid låga varvtal. En helautomatisk, hydrostatisk transmission skickar kraft till alla fyra hjulen, och den stora 130 liters bränsletanken ger lång och oavbruten arbetstid.
Komatsu WA80M-7 har en rymlig hytt med ny färgskärm vilket garanterar både komfort och smidig körning. Multifunktionsspaken har en framåt-neutral-back-omkopplare som gör förflyttningarna snabba och enkla. Hytten har två dörrar med stora glasytor och en uppvärmd bakruta ytterligare vilket förbättrar runtomsikten ytterligare. Optimal ljudisolering, lättåtkomliga knappar och justerbara ventiler gör arbetsmiljön ännu bekvämare.
Underhåll och service utförs enkelt och snabbt tack vare den tiltbara hytten, och den omgjorda motorhuven kan öppnas brett för en snabb daglig tillsyn. Ett nytt fack för batteriet, huvudströmbrytaren och säkringar förenklar underhållet ytterligare.

Hesselberg Maskin AB