ANNONS

HLine är en ny serie arbetskläder som förenar stil, komfort och tekniska egenskaper. Med inspiration från den växande populariteten hos utomhussportkläder har HLine designats för arbetare inom bygg- och underhållsbranschen samt för yrken som rörmokare, snickare och takläggare. HLine är slitstark, bekväm och innovativ och försedd med de senaste tekniska materialen för att skydda mot nötning och slitning samt klara av upprepad vridning och vändning.

Till de viktigaste produkterna i den nya serien hör HLine 3-i-1-parkas, en helt vatten- och vindtät jacka för maximalt väderskydd. Parkasen har två lager som kan separeras och båda bäras individuellt. Ytterskiktet är mycket slitstarkt tack vare en särskild polyamidnylonväv med rivskydd. Underskiktets lätta nötningsresistenta och vattentäta vadderade jacka ger ytterligare värme vid kallt väder. Den innovativa nya huvdesignen ger bäraren ett betydligt bättre synfält vid regn tack vare de transparenta sidorna.

HLine-seriens lätta jackor innefattar en vandringsinspirerad softshelljacka och en stretchjacka som båda ger bekvämlighet och flexibilitet. Den vattentäta softshelljackan speglar denna typ av jackas popularitet i modet på gatan och har tre textillager som andas och skyddar bäraren mot vind.

Det finns tre par nya byxor i HLine serien vilka alla är försedda med Honeywells patenterade ficksystem för knäskydd med vilket skydd lätt kan sättas in. Detta ger bäraren smart skydd mot inträngande grus och annan smuts och komfort när användaren behöver stå på knä på hårda underlag.

Premium H301-byxorna har flera fickor, däribland en med dammfritt skydd för mobiltelefoner och en lättåtkomlig ficka för skärare/linjal. Ett flertal verktygsfästen möjliggör snabb och enkel förvaring när verktyg inte används.

Lång livslängd tack vare nötningståligt och slitstarkt tyg inklusive Ripstop och Cordura® som kan tvättas i maskin och har dubbla sömmar för ytterligare förstärkning. Byxorna H301 (med fickor av hölstertyp) och H302 har ett elastiskt midjeband som sitter högre vid ryggen och har en särskild grendesign. Midjebandet på H303-byxorna är tillverkat i ett mycket töjbart tyg som ger ökad bekvämlighet och rörelsefrihet vid böj- och vridrörelser och minimerar risken för att rivas upp.

Andra produkter i serien innefattar en annan parkas för skydd mot kyla, regn och vind och en teknisk pikétröja i material som andas. Alla produkterna är tillgängliga i storlekarna S till (2-)3XL och har en stilfull röd och grå/svart färgställning.

www.honeywellsafety.com/Nordicc