En klinga för alla material

En klinga för alla material

Slitstark, snabb och mångsidig – den nya klingan Husqvarna VARI-CUT™ är en prisvärd premiumklinga konstruerad att kapa i nästan alla sorters material du stöter på under en vanlig arbetsdag. Det finns inget behov av att byta klingor, du kan kapa rör och armeringsjärn lika lätt som tegel, block och betongplattor.

Klingan har en unik design och kombinerar olika typer av segment: 10 mm turbosegment för ökad kaphastighet och 10 mm raka segment för ökad produktlivslängd. Detta gör att VARI-CUT™ har en exceptionell prestanda, och detta över ett väldigt brett område av tillämpningar.

VARI-CUT™ är även konstruerad med avseende på säkerhet. Klingan överensstämmer fullständigt med europeisk säkerhetsstandard EN13236. Utöver detta är VARI-CUT™ utrustad med en perforerad kärna som möjliggör maximal kylning av klingan, och med vinklade tandbottnar, konstruerade att skydda klingan från sprickor. Detta gör klingan anpassningsbar för både torra och våta tillämpningar.

Husqvarna

Läs också

Ny 70cc motorsåg för proffsen

Ny 70cc motorsåg för proffsen

Nu presenterar Husqvarna den nya 572XP®, den första sågen i nästa generations proffsmotorsågar. Det är sex nyckelfaktorer som gör...

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar