ANNONS

Frakt av tungt transportgods utan risk för materialskador och nedsatt säkerhet i förarhytten ställer stora krav på transportfordonets inredning. Med fordonsinredningssystemet Sortimo HD är även den tyngsta och största lasten säkrad genom stabil, flexibel och framförallt robust förvaring under transporten. Det finns oändliga kombinations- och användningsmöjligheter i de olika komponenterna, som får sin extrema styrka och lättvikt från den höga andelen fiberkomposit i konstruktionen.

Säker transport av tungt gods, kemikalier, verktyg och utrustning ställer extra höga krav på transportfordonets inredning. Om hyllor och lådor inte är tillräckligt robusta finns det risk för att de går sönder eller krossas under färden. Skadorna kan vara dyra att reparera samtidigt som spillror och lösa föremål i lastutrymmet kan orsaka fara för personerna i förarhytten – t.ex. om man behöver göra en kraftig inbromsning.

Därför har Sortimo, leverantör av mobila transportsystem, nu lanserat Sortimo HD – fordonsinredningen för den hårda arbetsvardagen. Med Sortimo HD är även det tyngsta godset och de största kollina såsom stora maskiner, reservdelar till entreprenörmaskiner eller lastbilar, hydraulolja etc. säkrat genom både stabil och praktisk förvaring under transporten till bygg- och arbetsplatsen.

Systemet är framställt med en hög procentandel fiberkompositmaterial, som ger det en extrem styrka utan att öka dess vikt. Fiberkompositmaterial används i stor utsträckning inom fordonsindustrin bl.a. i nya typer av transportfordon, sportbilar, utveckling av Formel 1-bilar m.m. Du får med andra ord en fordonsinredningslösning som uppfyller de hårdaste kraven på godstransport samtidigt som du håller nere dina löpande kostnader för drift, tack vare de besparingar du gör på minskad tids- och bränsleförbrukning.

www.sortimo.se