Produktnyheter

Nytt däckställ

Liggande eller stående? Dynamiska eller statiska? Med lansering till det nya däckstället för liggande däck och hjul blir SSI Schäfer den enda leverantören i branschen, som kan leverera alla sorters lösningar i däckförvaring.

Många bilhandlare erbjuder sina kunder förvaring av hjul och däck, och med tanken på att det ökande antalet bilar per år, ökar även efterfrågan på däckförvaring. Denna utveckling kan bilhandlarna möta genom platsbesparande lösningar i däckförvaring. Med lansering av sin nyaste lösning på hjul- och däckförvaring, är SSI Schäfer nu totalleverantörer inom däckförvaring.

Den nyaste lanseringen av däckförvaring är till liggande däck och hjul, som staplas fyra i rad och placeras på grenarmar. Hanteringen av staplarna är enkel, då däck och hjul snabbt kan lagras in och ut med en gaffeltruck från golvnivå. Detta ger det nya däckstället ytterst ergonomi och säker lösning. Utöver den ergonomisk korrekta hanteringen, blev det oundvikligt stor betydande vikt på att standardisera och skapa flexibilitet på däckstället. Detta har resulterat i att systemet mycket enkelt kan utökas efter behov.

SSI Schäfer har stor erfarenhet på marknaden i sälj av däckförvaring till autobranschen, där speciellt dynamiska däckställ har blivit populära hos kunder. Det nya däckstället har blivit en vidareutveckling av SSI Schäfers robusta grenställ, som redan har visat sitt värde i andra omgivningar. Lanseringen av det nya däckstället gör inte SSI Schäfer till bara en totalleverantör, utan garanterar också SSI Schäfers kunder den mest optimala lösningen.

www.ssi-schaefer.se