Flexliner har två våningar med plats för 54 europallar som gör det flexibelt och kostnadseffektivt att transportera pallar och gods. Snabb och effektiv lastning/lossning med hjälp av Langendorfs egna fjärrsystem och intrigerad lasthiss i fullbredd. Lasthöjden i båda etagerna är hela 1,83 m.

Trailern levereras även som kyl och frystrailer med separata klimatzoner i båda etagerna, detta gör det möjligt att transportera matvaror som kräver olika temperaturer för att behålla sin kvalité.

Langendorf producerar Flexlinern i sin ny moderniserade fabrik nere i Waltorp, Tyskland. De senaste två åren har fabriken genomgått en större modernisering och stora delar är i dag automatiserat. Langedorf fabriken i Tyskland produceras upp emot 1 000 trailers årligen!

Försäljningen i Sverige går igenom Nor Slep Svenska AB. Nor Slep har i mer än 12 år varit importör för den tyska producenten Langendorf.
Huvudprodukterna är tipptrailers, maskintrailers och bygeltrailers.

Nor Slep Svenska AB