Smart spray för reparation av strålkastare

Smart spray för reparation av strålkastare

Hagmans spray för reparation av strålkastare har klarat alla tester som bilplastforum genomför. Produkten kommer enligt tillverkaren att spara pengar för såväl försäkringsbolag som bilverkstäder och konsumenter.

Idag repareras strålkastare genom slipning och polering eller en UV-Coating som inte är speciellt effektivt. Med Hagmans spray och metod återställs strålkastarens coating till originalskick. Ibland till och med bättre.

– Efter behandling med vår spray gulnar inte strålkastaren lika fort som vissa original gör, säger Daniel Westerholm på Hagmans, och fortsätter: Vår metod ger en långvarig och hållbar renovering på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Då ett byte till ny strålkastare kan kosta upp till 50 000 kronor, finns det givetvis mycket pengar att spara åt försäkringsbolag och konsumenter. För verkstäderna är det också bara fördelar. Med den nya sprayen och verkstädernas utrustning och kompetens kan de erbjuda sina kunder högkvalitativa reparationer till bra pris.

– Vår lösning fungerar även för väldigt nergångna och repade strålkastare. Det betyder naturligtvis mycket för säkerheten på våra vägar om strålkastare kan repareras med god effekt till ett vettigt pris, avslutar Daniel Westerholm.

Hagmans 

Läs också

Aktuellt

Nu får alla nya gasbilar klimatbonus

Nu får alla nya gasbilar klimatbonus

Regeringen har nu beslutat om ändringar i förordningen kring klimatbonusbilar. Ändringarna innebär bland annat att även nytillverkade, efterkonverterade gasbilar...

ANNONS ▼
Biogaslastbilarna rullar ut

Biogaslastbilarna rullar ut

I dagarna levereras de första fordonen som har fått stöd inom ramen för innovationsklustret Drive LBG.

Truck of The Year 2020

Truck of The Year 2020

Lastbilsjournalister från 24 länder har utsett nya generationens Mercedes-Benz Actros till ”Truck of the Year 2020”.

Fler artiklar