Smart spray för reparation av strålkastare

Smart spray för reparation av strålkastare

Hagmans spray för reparation av strålkastare har klarat alla tester som bilplastforum genomför. Produkten kommer enligt tillverkaren att spara pengar för såväl försäkringsbolag som bilverkstäder och konsumenter.

Idag repareras strålkastare genom slipning och polering eller en UV-Coating som inte är speciellt effektivt. Med Hagmans spray och metod återställs strålkastarens coating till originalskick. Ibland till och med bättre.

– Efter behandling med vår spray gulnar inte strålkastaren lika fort som vissa original gör, säger Daniel Westerholm på Hagmans, och fortsätter: Vår metod ger en långvarig och hållbar renovering på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Då ett byte till ny strålkastare kan kosta upp till 50 000 kronor, finns det givetvis mycket pengar att spara åt försäkringsbolag och konsumenter. För verkstäderna är det också bara fördelar. Med den nya sprayen och verkstädernas utrustning och kompetens kan de erbjuda sina kunder högkvalitativa reparationer till bra pris.

– Vår lösning fungerar även för väldigt nergångna och repade strålkastare. Det betyder naturligtvis mycket för säkerheten på våra vägar om strålkastare kan repareras med god effekt till ett vettigt pris, avslutar Daniel Westerholm.

Hagmans 

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar