Produktnyheter

Mångsidig och produktiv sikt

”DF514 är mångsidig, robust och produktiv. Den är ett spännande tillskott till Anacondas produktprogram av kvalitativa sorteringslösningar. Storleksmässigt är denna maskin intressant för många som har behov av sortering av exempelvis rivningsmassor, slagg med mera.” säger Svend M. Andersen, vd på återförsäljaren Andersen Contractor AB.

Den nya DF514 är verkligen ett steg upp i maskinstorlek jämfört med Anacondas tidigare modell DF512. DF514 har en 17% större 2-däcks siktbox som mäter hela 4.27×1,52 meter. Inställbar siktvinkel 15° – 19°. Hydrauliskt höjbar siktbox gör det enkelt att byta siktsåll. Maskinvikt på 24,5 ton.

DF514 är utrustad med två stycken hydrauliskt fällbara sidor på matarfickan och har tre stycken utlastningsband med variabel hastighet. Bandvagnsunderredet gör det enkelt att förflytta maskinen på arbetsplatsen. Apron matare finns som tillval.

Brett användningsområde som innefattar bygg- och rivningsavfall, slagg, sten, kompost och jord med mera. Enkel transport och användarvänlig drift är andra kännetecken som går igen i Anacondas produkter.

www.andersen-contractor.se