ANNONS

Chicago Pneumatic har infört flertalet nyheter på sina mobila dieseldrivna CPDG-generatorer. Förbättringarna innefattar större bränsletankar, släpvagnsalternativ och galvaniserade släpdon, och målet är att ge enklare transporter, bättre slitagetålighet och längre drifttider.

Nu finns CPDG-serien med olika bogserstångs- och kopplingskombinati passar olika kundkrav. Den nya släpvagnen är godkänd i hela EU och innebär att generatorerna blir enkla att transportera mellan arbetsplatser utan stora anpassningar.

Ett nytt galvaniserat släpdon har införts för att göra generatorernas bas hållbar. Det är specialkonstruerat för tillämpningar där generatorn måste stå på ojämnt underlag eller flyttas korta sträckor.

För att ge operatörerna längre drifttider kan CPDG-generatorerna nu utrustas med större bränsletankar, varianter för 48 timmar eller 1000 liter beroende på energiläge. I kombination med 500 timmars serviceintervall betyder det att generatorerna lämpar sig särskilt väl när det behövs en driftsäker  generator som klarar många timmar med minimal uppmärksamhet från operatören.

Chicago Pneumatic har också kompletterat CPDG-serien med en enfasversion som ger samma säkra drift och höga prestanda som tidigare modeller, men är särskilt avsedd för enfastillämpningar.
De robusta och lättransporterade CPDG-generatorerna ger säker och jämn kraft för alla arbetsplatser och finns i fem modeller med 9, 14, 20, 30 och 40 kVA märkspänning. Inom kort kommer serien att utökas med nya noder på upp till 200 kVA. CPDG-generatorerna lämpar sig för primärkraftstillämpningar inom bygg- och uthyrningsbranschen. De uppfyller alla krav för CE-märkning för användning i Europa.

Chicago Pneumatics