Öbab ingår samarbete med Dekra

Öbab ingår samarbete med Dekra

Kia och Subaru i Örebro får oberoende kvalitetskontroller av Dekra. Öbab, som är auktoriserad återförsäljare och fullserviceverkstad för Kia och Subaru, ingår samarbete med Dekra för stickprovskontroller av utförda verkstadsarbeten.

– Med en oberoende part som Dekra får vi en professionell och opartisk kontroll av vår verksamhet inom servicemarknaden. Det ger både oss och våra kunder trygghet inför marknadens krav på kvalitet och kundnöjdhet inför framtiden, säger Ulrik Hansen, Verkstadschef på Örebro Bilbolag AB.
– Det ligger i tiden med kvalitetskontroller ifrån en neutral part. Det är vi ensamma om i landet att erbjuda. Den fördelen ser fler och fler verkstäder och intresset för vårt DVK ökar ständigt. Nu får även Öbab en bra verkstadskontroll, säger Frank Schubert, vd Dekra Quality Management AB.
Dekra erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Dekra

Bilden: Från vänster Johan Hultman, Teknisk chef Dekra QM AB och Ulrik Hansen, Verkstadschef Öbab i Örebro.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar