Tre fullspäckade dagar på Solvalla

Det var längesedan senast, om det någonsin har hänt. Alla MaskinLeverantörer är samlade samtidigt under tre fullspäckade dagar på Solvalla 2-4 Juni! 
– Företagen har verkligen gått all in för att visa sina senaste produktnyheter, det kommer finnas mängder av nyheter som aldrig tidigare visats på den svenska marknaden. Det bästa av allt är att man kan se och testa alla på ett ställe, snacka om tidseffektivt. Det var längesedan, om det någonsin hänt, att så många maskinleverantörer är på ett och samma ställe och storsatsar på detta sättet, säger Gabriel Börjesson, Mässansvarig för Svenska Maskinmässan.

Finns det något speciellt som du skulle vilja lyfta fram med mötesplatsen?
– Det finns mycket! Utöver startfältet så måste jag framhäva anläggningen. Att kunna vara på ett så centralt ställe i Stockholm med en mässutställning på 45.000kvm är riktigt fräckt. Här har vi 4st fina restauranger som dagligen serverar buffé för under hundralappen till mängder av gäster, vi har 4000 fria p-platser, fri entré och fria mässbussar från Sundbybergs tunnelbanestation, Centralstationen och Bromma flygplats.
Fokus har hela tiden legat på att våra besökare skall få det så bra som möjligt!

Vad innebär det för besökaren att alla utställarna är medlemmar i MaskinLeverantörerna?
– Det är som en kvalitetsstämpel för besökaren. För att kunna vara medlem krävs bland annat att företagen har en solid ekonomi och en ansvars- och företagsförsäkring. Som besökare vet man att här kan man känna sig trygg att göra affärer med alla utställarna, att till exempel service och garanti fungerar som det skall.

Vad ser du mest fram emot inför mässan?
– Att kunna stå någon timme innan mässan öppnar och se ut över området från en av restaurangerna. Se alla utställare stå redo med sina över 500 maskiner, det kommer vara en mäktig syn! Vi hoppas självklart att så många som möjligt vill vara med och dela den synen med oss!

Läs mer om Svenska Maskinmässan

 

 

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar