Nyhet

Leasa bilen på nätet

Varje år leasar svenska företag runt 240 000 nya personbilar eller lätta lastbilar. Nu lanserar Leaseonline.se den enda tjänsten i Sverige där man kan söka, jämföra och beställa sin tjänstebil direkt online, utan att besöka butik. Leaseonline erbjuder ”all-inclusive”-leasing där service, vinterhjul samt helförsäkring alltid ingår i månadskostnaden.

– Vi vet att många tycker att det är besvärligt att hitta, jämföra och sammanställa den verkliga totalkostnaden per månad för olika bilmärken och modeller. Att surfa runt på biltillverkarnas hemsidor och sen åka runt till olika återförsäljare tar mycket tid i anspråk. Ofta orkar eller hinner man inte bry sig om att ta reda på kringkostnader för försäkring, service eller vinterhjul så att man kan göra en ordentlig jämförelse av tjänstebilar, säger Sverker Andersson, vd på Leaseonline.se.

Leaseonline samarbetar med svenska bilåterförsäljare och erbjuder över 300 modellvarianter av personbilar och lätta lastbilar för leasing med samma trygga ”all-inclusive”-koncept. Det går dessutom att beställa sin nya bil direkt på nätet.

– Leaseonline är ungefär som ett Pricerunner för leasingbilar. Allt finns översiktligt på ett och samma ställe där du kan söka, jämföra och beställa din bil online. Det gör leasingen otroligt mycket enklare, plus att du kan få support i stort sett dygnet runt, säger Sverker Andersson.

I månadskostnaden ingår heltäckande försäkring, vägassistans, service och vinterhjul.

Leaseonline.se

Foto/Källa: Leaseonline